Karriär på Uniso

Uniso söker ständigt nya medarbetare med rätt kompetens och inställning.


​​​​​​​Du kommer att få möjlighet att arbeta med de flesta simuleringsverktygen på marknaden och får även möjlighet att vara verksam inom många branscher. Du har goda kunskaper inom strukturmekaniska analyser och arbete med FEM samt att Du behärskar något/några av de vanligaste simuleringsverktygen. Som person är du social, positiv och gillar utmaningar. Vi ser även att du skriver och pratar engelska obehindrat.
                                                                                                                                                               

Vår interna mission:

​​​​​​​Genom att ha ett prestigelöst förhållningssätt bidrar vi till varandras ständiga utveckling och strävan att motsvara kundens förväntan. Detta tillsammans med lyhördhet och positiv attityd medför att vi trivs på jobbet. 
                                                                                                                                                               
MartinH BoW scaled22MartinH BoW scaled22
MartinH BoW scaled2
martin.hohensee@uniso.se
​​​​​​​031-760 80 62
"Jag har valt att börja arbeta på Uniso för att jag vill jobba som beräkningsingenjör på ett kunnigt och utvecklande företag. Hos Uniso känner jag att jag kan lära mig mycket av de mer erfarna medarbetarna, samtidigt som min kompetens direkt från skolan också uppskattas. Det ska bli kul att arbeta med varierande typer av analyser för att bredda mitt kunskapsområde, och att få applicera det man har lärt sig på verkliga problem för att hjälpa företag. Att det är ett litet företag är väldigt positivt då man lär känna sina arbetskamrater bättre och kan lära av varandra."
                                                                                                                                                               
Malin 
Du får troligen marknadens bästa villkor som antälld på Uniso. Livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet. Därför värdesätter vi ett trivsamt arbetsklimat samtidigt som vi erbjuder utmanande och spännande uppdrag och stimulerar den personliga utvecklingen.

Uniso är ett framgångsrikt, växande företag med korta beslutsvägar. På Uniso jobbar specialister med viljan att utveckla och utvecklas.

Ringmaila eller skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!
Skicka in dina uppgifter