Att arbeta på Uniso

Om Uniso

Vi är ett konsultbolag med bas i Göteborg med runt 20 medarbetare som är specialiserade på teknisk beräkning och simulering. Nyckel till framgång på Uniso når vi tillsammans genom – DELAKTIGHET, GEMENSKAP OCH UTVECKLING.
​​​​​​​
Gemenskap och delaktighet är viktigt för oss och därför prioriterar vi att träffas ofta. Det kan handla om frukostmöten där en medarbetare berättar om sitt uppdrag, gemensamma aktiviteter som gokart eller kick-boxning, samt konferenser, sommar- och julfest etc. Delaktighet är för oss inte bara att medverka vid de interna aktiviteterna utan vi strävar efter korta beslutsvägar och medarbetarna involveras i största möjliga mån samt har möjlighet att påverka de beslut som tas. 

På Uniso finns det stora möjligheter att själv styra över sin utveckling. Det kan handla om utbildning, men även möjligheten att påverka uppdrag och kund. Det skulle även kunna vara helt andra saker som utvecklar just dig. Kanske vill du planera en konferens, utveckla nya affärsområden eller hålla i ett webinar? Vi har alla olika behov och vi vill ge dig dina bästa förutsättningar för att utvecklas

Konsulten, konsultcheferna & gemenskapen

Våra konsultchefer Kennet Karlström och Martin Hohensee är konsulternas första kontaktpunkt. Deras uppdrag är att se till att alla trivs och utvecklas på sina uppdrag och förutom ett par större utvecklings-samtal per år så har de direktkontakt med våra medarbetare flera gånger i månaden.

Utöver detta har vi flera tillfällen varje månad när hela företaget träffas fysiskt eller digitalt, något som prioriteras för att kunna skapa och bygga en god gemenskap och sammanhållning.

Vill du veta mer om detta så hör av Dig så bokar vi in ett möte och träffas på en kopp kaffe i vår fantastiska lokal med utsikt över hamninloppet.