Beräkning för industriföretag

Affärsområdet Industri är otroligt inspirerande då vi vänder oss till ett brett spektrum av produktutvecklande företag inom allt från offshore och energi till biomekanik. Vi utför uppdrag både på plats hos kunder och från vårt kontor i Göteborg där vi kan hjälpa företag världen över.

​​​​​​​Åt våra kunder utför vi strukturanalyser, simuleringar och mätning. Våra ingenjörer kommer från alla möjliga branscher och tillsammans skapar vi ett jordnära och engagerande arbetsklimat där vi alla brinner för att lösa uppgifterna och få riktigt nöjda kunder. 

Kundreferens

​​​​​​​
"Vi har anlitat UNISO som en del i ett mycket specialiserat lag som produktutvecklare inom vår specifika nisch. Lagets uppgift var att ta fram nästa generations produktsystem. UNISO kunde med nästan obefintlig startsträcka och utan någon branschkunskap ta plats som en fullvärdig och i högsta grad bidragande medlem i detta högt specialiserade gäng."

MedTech Företag
Uppdragstyperna kan omfatta bland annat skadetålighetsanalyser, rörberäkningar, mikroskopiska detaljer i biologiska implantat eller enormt högbelastade delar i vindkraftverk och kranar. Seismiska analyser är ett exempel som vi gjort mycket av den sista tiden. 

​​​​​​Programvaror som används inom uppdragen är ANSYS, Ansa, FEMAP, NASTRAN, Abaqus, ROHR2 och många andra. Vi utför även en stor mängd granskningsuppdrag vilka grundar sig på de olika branschnormer som förekommer, exempelvis ASME, EN, TKN, RN, KTA och DIN.

Kontakta oss via formuläret nedan om du har frågor eller är nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig. Eller klicka in dig på min LinkedIn-profil med knappen till höger. Skriv gärna ett meddelande och connecta med mig!