Lediga Tjänster

DRIVEN EKONOMI- OCH MARKNADSKOORDINATOR

Uniso är ett specialistföretag inom ”Beräkning och simulering” och vi tror på vår framtid som specialister inom området. Vi sätter kunden i fokus och vi gör alltid bra jobb. Genom teknisk beräkning och simulering levererar vi kunskap och idéer till produktutvecklande företag. 
Uniso är ett stabilt företag som brinner för ständig utveckling vilket har varit nyckeln till den kontinuerliga tillväxt bolaget haft. Här är drivkraften att lära nytt, utvecklas och göra ett riktigt bra jobb helt avgörande. För att lyckas med detta måste vi trivas på jobbet och ha roligt tillsammans – detta är parametrar som är helt avgörande för vår framgång.

Uniso skall nu förstärka sin organisation med en nyckelperson inom ekonomi och marknadsföring för att bygga vidare mot framtiden. Till vår fortsatta expansion och framtidssatsning letar vi efter en person som vill framåt, som har drivkraften och viljan att utvecklas.
 
Vi vet att man är extra bra på det man tycker är roligt. Vi letar därför efter en person som tycker det är roligt med löneadministration och redovisning och som vill utvecklas vidare inom dessa områden. Grundläggande kunskaper inom dessa områden är ett krav.
I arbetsuppgifterna ingår månadsbokslut med avstämningar, kund- och leverantörsreskontra, moms och skatter, löner, resultatuppföljning och analyser samt budget och prognosarbete.
 
Du kommer även ansvara för vår externa kommunikation och vi ser gärna att du har erfarenhet från digital medier. Här ingår underhåll av vår hemsida, uppdatering av de sociala medierna och annonsering. Du kommer även koordinera events och ta fram marknadsförings-, presentations- och säljstödsmaterial.
Med andra ord så kommer du att bli en viktig spelare i lag Uniso.
​​​​​​​
Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med ambitiösa tillväxtmål och med starka och långa relationer till sina kunder.
Det är viktigt för Uniso att ha medarbetare som trivs och presterar bra, därför erbjuds kunskapsmässig och personlig vidareutveckling. Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg
 
I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago.
För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Örtendahl på 0709-95 23 20.
Urval och intervjuer sker löpande, varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan, till johan@ctimago.se Skriv Driven Ekonomi- och marknadskoordinator i ämnesraden.
                                                                                                                                                                              
torkel.davidsson@uniso.se
​​​​​​​031-760 80 61