Lediga tjänster

Beräkningsingenjör med erfarenhet av rörberäkningar inom processindustrin


Omfattning: Heltid.
Varaktighet: TIllsvidareanställning.
Ansök senast: 2023-02-05. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Plats: Göteborg. Enstaka tillfällen ute hos kund.

Om Uniso Technologies
Vi är ett mindre företag med korta beslutsvägar och stor möjlighet för alla medarbetare att vara med att påverka. Vår vision är att alltid vara våra kunders första val inom området beräkning och simulering. På Uniso brinner vi för ständig utveckling och värnar om delaktighet och gemenskap. Just nu finns det stor efterfrågan på våra konsulter inom processindustri och därför söker vi nya medarbetare.

Att vara konsult hos oss
Vi strävar efter att matcha våra konsulters vilja och kompetens med kundernas behov och önskemål. Det innebär att du som konsult alltid är med och påverkar ditt uppdrag och att kunden alltid kan förvänta sig en driven och engagerad konsult.

Vem är du?
Du skall brinna för ständig utveckling, vara frågvis, hjälpsam och alltid anstränga dig för att leverera det bästa möjliga.

Vad erbjuder vi?
Du får troligen marknadens bästa villkor som anställd på Uniso. Livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet! Därför värdesätter vi ett trivsamt arbetsklimat och anordnar många gemensamma aktiviteter samtidigt som vi erbjuder utmanande och varierande uppdrag som stimulerar den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har minst 3-5 års erfarenhet av rörberäkningar inom processindustri eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något på marknaden vanligt förekommande rörberäkningsprogram exempelvis Pipestress, ROHR2 eller CAE-pipe.

Ansökan
Ansök genom att skicka ditt CV till anders.johanssonsarneo@uniso.se
Vill du veta mer om tjänsten eller har några eventuella frågor går det bra att höra av sig till mailadressen ovan eller ringa till 072-356 14 68