Industry

Affärsområdet Industry är särskilt spännande då vi vänder oss till ett brett spektrum av företag. Vi märker att avstånd är alltmer oviktigt idag och från vårt kontor når vi lätt företag över hela världen. Uppdragstyperna kan omfatta allt från mikroskopiska detaljer i biologiska implantat till enormt högbelastade delar i vindkraftverk och kranar.

Vi hjälper våra kunder med strukturanalyser, simuleringar och mätning. Våra ingenjörer kommer från alla branscher och tillsammans skapar vi ett jordnära, engagerande arbetsklimat. Detta är inspirerande och gör att innovativa lösningar hela tiden växer fram. Vi brinner verkligen för att lösa uppgifterna och få riktigt nöjda kunder.
 
Vanligast är struktur- och dynamik-analyser på designer av metall och livslängd i svetsar men ofta är det andra material som kompositer och hyperelastiska material som ingår. Seismiska analyser är ett exempel som vi gjort mycket av den sista tiden.
Industry - Uniso TechnologiesIndustry - Uniso Technologies
Industry - Uniso Technologies
Hans Tolke - Uniso Technologies2Hans Tolke - Uniso Technologies2
Hans Tolke - Uniso Technologies
Vi jobbar med alla relevanta normer och handböcker, de flesta mjukvarorna och med välbeprövade metoder.
 
Kontakta oss idag och diskutera era konstruktioner och designval!

Kundreferens

​​​​​​​
"Vi har anlitat UNISO som en del i ett mycket specialiserat lag som produktutvecklare inom vår specifika nisch. Lagets uppgift var att ta fram nästa generations produktsystem. UNISO kunde med nästan obefintlig startsträcka och utan någon branschkunskap ta plats som en fullvärdig och i högsta grad bidragande medlem i detta högt specialiserade gäng."

MedTech Företag